ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

Ο ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ
11.01.17

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου, χαιρετίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Γενεύη και εύχεται όπως αυτές καταλήξουν στην επίλυση του Εθνικού μας ζητήματος για την επανένωση της ιδιαίτερης μας πατρίδας.

Ο Πρόεδρος και η διαπραγματευτική ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας. Καλούμε λοιπόν όλους τους εμπλεκομένους να εργαστούν με ενότητα και συλλογικότητα ενόψει των κρίσιμων στιγμών που διανύουμε σε αυτή τη καθοριστική φάση του Κυπριακού.

Ευελπιστούμε για μία λύση βιώσιμη και λειτουργική, που θα επιφέρει στον τόπο μας σταθερότητα και θα διασφαλίσει το μέλλον των παιδιών μας στην γη των προγόνων μας.  Άλλωστε η πρόοδος που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα είναι τέτοια που επιβάλλει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας.

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, τη σταθερή και πλήρη υποστήριξή μας στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και στις προσπάθειες, που καταβάλλει με υπευθυνότητα, αλλά και αποφασιστικότητα για την επίτευξη λύσης, για μια Ευρωπαϊκή Κύπρο, Ελεύθερη και Ενωμένη.

Πρόεδρε η σκέψη μας και οι ευχές μας μαζί σου. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Με εκτίμηση,
Αναστάσης Γιαπάνης
Γενικός Γραμματέας
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ