ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΟΚΚΙΝΟΚΡΕΜΜΟΣ»
28.03.17

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου, χαιρετίζει την έναρξη της υλοποίησης εργασιών του υδατικού έργου «Κοκκινόκρεμμος», ούτως ώστε να επιλυθεί το διαχρονικό πρόβλημα της υδροδότησης της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Ο Υπουργός Γεωργίας κ. Νίκος Κουγιάλης, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής στην περιοχή, άρρηκτα συνδεδεμένο με την οικονομία της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου και με την ευημερία και την πρόοδο των κατοίκων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την ολοκλήρωση του έργου διασφαλίζεται η απρόσκοπτη παροχή νερού στην περιοχή, στηρίζεται η τουριστική βιομηχανία, ενώ παράλληλα δημιουργούνται υποδομές και συνθήκες για περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας. Οι περιοχές που θα επωφεληθούν είναι οι Δήμοι Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Δερύνειας, Σωτήρας και οι ευρύτερες κοινότητες Κοκκινοχωρίων.

Ο Γενικός Γραμματέας του Παναγροτικού κ. Αναστάσης Γιαπάνης, συγχαίρει τον Υπουργό Γεωργίας για ακόμα μια φορά που δείχνει έμπρακτα την στήριξη του, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και τόνισε ότι η Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου αποτελούν προτεραιότητα της.