ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
21.11.19

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Εκδήλωση αφιερωμένη στα 30χρονα του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου

 

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου κλείνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυση του. Τριάντα ολόκληρα χρόνια προσφοράς, στήριξης και αγώνων ΓΙΑ τους αγρότες και ΔΙΠΛΑ στους αγρότες.

 

Τόσο οι συνεχείς και ακούραστοι αγώνες του Παναγροτικού για τη προάσπιση των ειδικών και γενικών συμφερόντων του συνόλου του αγροτικού πληθυσμού της Κύπρου, όσο και η δράση αλλά και η δραστηριότητα του, τον καταξίωσαν ως τη μεγαλύτερη Αγροτική Οργάνωση της χώρας μας. Η σημερινή εποχή, όντας ακόμα πιο δύσκολη από αυτές που έχουν περάσει, αφενός λόγω της εμφανούς κλιματικής αλλαγής και των ακραίων καιρικών φαινομένων και αφετέρου λόγω των αυξανόμενων προκλήσεων και των υψηλοτέρων απαιτήσεων, καθιστά την δυναμική παρουσία του Παναγροτικού αναγκαία. 

 

Στα πλαίσια των εορτασμών των 30 χρόνων της ιστορίας και της παρουσίας του Παναγροτικού στα αγροτικά δρώμενα, διοργανώνουμε πανηγυρική εκδήλωση τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, η ώρα 17:30, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας (Αγίου Λουκά 35, Σκαρίνου 7731) και καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Παναγροτικού να μας τιμήσουν με τη παρουσία τους. 

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.  

 

Εκτελεστική Γραμματεία Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου