ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Προέδρου της Προέδρου της Βουλής και Προέδρου του ΔΗΣΥ κας. Αννίτας Δημητρίου, η οποία με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μάνφρεντ Βέμπερ, ζητά να ληφθούν σοβαρά υπόψιν τα αιτήματα των αγροτών στην Ευρώπη.

THN ΠEMΠTH 8/2/24 ΔINOYME TO ΠAPON MAΣ OΛOI ΣΤHN ΠAΓKΥΠΡΙΑ AΓPOTIKH KINHTOΠOIHΣH ΣTO ΣΠITI THΣ EYPΩΠHΣ.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΠΡΑΓΟΥΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την κινητοποίηση

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Εκκλησίας Αγίου Αρσενίου Κυπερούντας, σας προσκαλούν στα αποκαλυπτήρια του μνημειακού γλυπτού προς τιμή της «Αγρότισσας Μάνας» στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αρσενίου Κυπερούντας.

Panagrotikos Farmers Union as Coordinator, address 15 K. Matsi & Samou, Elvasti Building 1st Floor Flat 12, 1086 Nicosia, Cyprus: +357 22423358, panagrotikos@panagrotikos.org.cy, in connection with the European multi-program "Information project for promotion of European food basket of Halloumi Cheese from Cyprus & Processed fruits

Κινητοποίηση Αγροτικού Κινήματος Κύπρου 19 Ιουνίου 2023

Νέος κανονισμός για την Φυτοπροστασία στην Ε.Ε ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το Ανώτατο Αγροτικό Συμβούλιο του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου, στην 1η/2023 Συνεδρία του ημερομηνίας 03 Απριλίου 2023, αποφάσισε όπως οι Επαρχιακές Εκλογικές Συνελεύσεις πραγματοποιηθούν ως εξής: