ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΣΥ Κ. ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
09.11.22

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στήριξη Υποψηφιότητας Πρόεδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου εκφράζει σύσσωμος την αμέριστη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει μέσα από διαβουλεύσεις, συναντήσεις και συνεχείς αγώνες να πετύχει σημαντικές μεταρρυθμίσεις και κατοχυρώσεις στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

Όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στάθηκε αρωγός, αλλά και συμπαραστάτης στον δύσκολο αγώνα της εξεύρεσης λύσεων, προτάσεων και οριστικών επιλύσεων αρκετών προβλημάτων των γεωργών και κτηνοτρόφων μας.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι, μέσα από τις περιοδείες του, τις επισκέψεις του σε τόπους παραγωγής, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με τις συναντήσεις που είχαμε μαζί του ήταν πάντα στο πλευρό μας να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες των Κύπριων αγροτών.

Η συνεισφορά του Δημοκρατικού Συναγερμού και γενικότερα της Κυβέρνησης ήταν ουσιαστική και άμεση ως προς τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα, σε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο τόπος και οι αγρότες, όπως ήταν η πανδημία COVID – 19, ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας και οι αλυσιδωτές αυξήσεις που επήλθαν συνέπεια όλων αυτών, στις πρώτες ύλες, τις ζωοτροφές, λιπάσματα κλπ.

Είναι με περηφάνια και ευχαρίστηση που χαιρετίζουμε και στηρίζουμε την πιο φίλο αγροτική Κυβέρνηση, αλλά και την πολιτική που ακολουθείται και θα συνεχίσει να ακολουθείται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Πρόεδρο του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Αυτή η άρτια συνεργασία και αγαστή σχέση θέλουμε να συνεχιστεί, γιατί χωρίς όλη αυτή την ουσιαστιή στήριξη ο πρωτογενής τομέας θα ήταν σε δυσμενή θέση.

Είναι αναντίρρητα χρέος μας να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ  κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια εμπράκτως και να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί τους αγώνες μας για να πετύχουμε ακόμα πιο πολλά.