ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΥ
13.04.22

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Το Ανώτατο Αγροτικό Συμβούλιο του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου, στην 1η/2022 Συνεδρία του στις 12 Φεβρουαρίου 2022, αποφάσισε όπως το Παγκύπριο Συνέδριο πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Κοινοτικού Συμβουλίου Ζυγίου και η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Για την Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση, σε περίπτωση εκλογών, θα χρησιμοποιηθούν 5 εκλογικά κέντρα ως ακολούθως:
Λευκωσία και Κερύνεια: Αίθουσα Αμμόχωστος, Κεντρικά Γραφεία ΔΗ.ΣΥ. Λευκωσία
Αμμόχωστος: Επαρχιακά Γραφεία Παναγροτικού Συνδέσμου Αμμοχώστου, στην Σωτήρα
Λεμεσός: Επαρχιακά Γραφεία ΔΗ.ΣΥ. Λεμεσού
Λάρνακα: Επαρχιακά Γραφεία Παναγροτικού Συνδέσμου Λάρνακας, στη Δρομολαξιά
Πάφος: Επαρχιακά Γραφεία ΔΗ.ΣΥ. Πάφου

Η διαλογή και καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου μας, τόσο το Παγκύπριο Συνέδριο όσο και την Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση απαρτίζουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου που ήταν εγγεγραμμένα στο Κεντρικό Μητρώων Μελών σαράντα πέντε μέρες πριν, δηλαδή κατά την 22 Μαρτίου 2022 και έχουν τακτοποιημένη τη συνδρομή τους. Η συνδρομή η οποία ορίστηκε στα 5 ευρώ, μπορεί να τακτοποιηθεί και επί τόπου.

Οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν στο εκλογικό κέντρο της επαρχίας που έχουν δηλωμένη τη διεύθυνση τους στο Μητρώο Μελών και για να καταστεί δυνατόν να ψηφίσουν, πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν είτε τη ταυτότητα τους, είτε το διαβατήριο τους, είτε το εκλογικό τους βιβλιάριο, είτε την άδεια οδήγησης τους.

Η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση, θα αναδείξει με μυστική ψηφοφορία την ανώτατη ηγεσία του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου για τα επόμενα 5 χρόνια, ήτοι τον Πρόεδρο, Γενικό Γραμματέα, Γενικό Οργανωτικό Γραμματέα, Γενικό Ταμία και 2 Βοηθούς Γενικούς Γραμματείς, εκ των οποίων ο ένας θα είναι πρόσφυγας.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα ως άνω μέλη. Κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να υποβάλει υποψηφιότητα για μια θέση μόνο και οι υποψηφιότητες για όλες τις θέσεις υποβάλλονται στα Κεντρικά Γραφεία του Συνδέσμου μας στη Λευκωσία, από σήμερα 13 Απριλίου και μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου, από τις 09:00 μέχρι τις 12:00.

Για την οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 22422809.

Εκ της Εκτελεστικής Γραμματείας Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου