ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BALKAN MEDITERRANEAN 2014 – 2020 «SMART RURAL ENTREPRENEURSHIP - SMARTRURAL»
22.12.20

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου στα πλαίσια του Έργου με τίτλο «Smart Rural Entrepreneurship - SmartRural», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Balkan Mediterranean 2014 – 2020 και σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους Εταίρους του Έργου (Βουλγαρία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Ελλάδα και Κύπρο) εργάζεται για τον κοινό στόχο της ενδυνάμωσης της επιχειρηματικότητας και της στήριξης της απασχόλησης στην ύπαιθρο μέσω της ανάπτυξης και αξιοποίησης του μοντέλου εξειδίκευσης SmartRural.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Υποστήριξης SmartRural το οποίο θα λειτουργεί στο Δήμο Δρομολαξιάς-Μενεού. Το Κέντρο θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης (παροχή βοήθειας στην υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών, συμβουλευτικών υπηρεσιών, κ.λπ.) και υλοποίηση Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων για τη διάδοση του Μοντέλου SmartRural.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν και να εγγραφούν δια ζώσης στις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο, μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται λόγω της πανδημίας (COVID-19). Προς το παρόν μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τις εξελίξεις του Έργου SmartRural στον εξής σύνδεσμο https://smartrural.eu/ και για το Κέντρο SmartRural στην ιστοσελίδα του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου http://www.panagrotikos.org.cy/.

Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου SmartRural στην Επαρχία Λάρνακας θα είναι καθημερινά 08:30 π.μ.-14:30μ.μ..