ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

OΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
21.06.16

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου, εκφράζει την οδύνη του για το χαμό των άτυχων δασοπυροσβεστών Ανδρέα Σοφοκλέους και Μάριου Αριστοτέλους, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος δίνοντας μάχη με τις φλόγες.

Συγχαίρουμε απερίφραστα και παρακολουθούμε με δέος τις προσπάθειες της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας, του Τμήματος Δασών, του Τμήματος του Υπουργείου Εσωτερικών, της Επαρχιακής Διοίκησης  και των εθελοντών για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, όπως βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο τις αρμόδιες αρχές στην υπεράνθρωπη αυτή προσπάθειας πάντα κάτω από τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην όλη προσπάθεια, καλούνται να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του κράτους στο τηλέφωνο 22608535, για καλύτερο συντονισμό της προσπάθειας και μεγαλύτερη ασφάλεια. 

Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων σε ότι αφορά τα καψαλίσματα, προς αποφυγήν τραγικών περιστατικών όπως αυτό που ζούμε σήμερα.