ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Aνακοινώσεις / Δηλώσεις  

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ SMARTRURAL ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ
08.06.21

Στις 26 Μάϊου 2021 η ώρα 7:00 μ.μ. έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία τα εγκαίνια του Κέντρου Επιχειρηματικότητας SmartRural στην Λάρνακα. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, έχει τελεστή αγιασμός από τον Μητροπολίτη Λάρνακας και στην συνέχεια έχει υλοποιηθεί σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Υπουργού Παιδείας κ. Πρόδρομου Προδρόμου. Μέσω των εγκαινίων, έχει τονιστεί η δράση που εκτελεί το Κέντρο μέσω του Ευρωπαϊκού Έργου SmartRural και η βοήθεια που μπορεί να παρέχει στους αγρότες με σκοπό την ανάπτυξη τους στο γεωργικό τομέα.

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας SmartRural που έχει αναπτυχθεί από τον Παναγροτικό Σύνδεσμο Κύπρου στα πλαίσια του Έργου με τίτλο «Smart Rural Entrepreneurship - SmartRural», έχει ως στόχο να βοηθήσει τους αγρότες σε θέματα επιχειρηματικότητας. Το Κέντρο θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης (παροχή βοήθειας στην υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών, συμβουλευτικών υπηρεσιών σε νομικά, φορολογικά και άλλα θέματα, κ.λπ.) και υλοποίηση Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων για τη διάδοση του Μοντέλου SmartRural.

Το Κέντρο δραστηριοποιείται στα επαρχιακά γραφεία του Παναγροτικού Σύνδεσμου Κύπρου στην Λάρνακα (Τάσου Παπαδοπούλου 11 – 7020 Δρομολαξιά) και είναι διαθέσιμο προς τους αγρότες καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 2:30 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Κέντρο στο 00357 24 424 900.

Το έργο SmartRural χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Balkan – Mediterranean 2014-2020 και υλοποιείται σε συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους εταίρους του Έργου από βουλγαρία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο και το Κέντρο μπορείτε να ενημερώνεστε στους εξής συνδέσμους: smartrural.eu και www.panagrotikos.org.cy